Vine a gaudir amb nosaltres !!!

Instal·lacions

El Planeta Màgic de Sant Cugat disposa de 500 m2 de diversió, una balena inflable gegant, un inflable amb tobogan que representa a Sant Jordi, una pista americana per a trepar fins a 10 metres d’alçada i per baixar amb un dels tobogans més alts de Catalunya! Un altre pista per a nens més petits, llits elàstics, 3 piscines de boles i molt més per gaudir d’una estada inoblidable! També disposem de raconets per a jocs d’imaginació, amb una botigueta, cuina i moltes disfresses per fer volar l’imaginació dels nens.

Tot està dissenyat per especialistes i folrat amb espuma d’alta densitat, els materials son ignífugs i el terra encoixinat i antilliscant. Tota l’instal·lació compleix amb les més estrictes normatives Europees. (UNE EN 1176, EN 1177 i EN 14960; certificats per TÜV Product Service i CERES CONTROL España – Groupe HBP).

El bar és un espai còmode, insonoritzat amb aire condicionat independent al parc. Es pot gaudir d’un cafè, d’un refresc o simplement descansar mentre els nens juguen al parc i aprofitar per llegir, connectar al wi-fi, fer una partideta, és temps per tu !!!

També oferim un càtering pels pares !!!

El Planeta Màgic va obrir les portes al 2004, construït i dirigit per els germans, David i Helena, i compte amb un equip molt professional i atent, la Nohemy i la Luz.

Open chat
T'ajudem?