Festa al teu aire infantil

La festa Planeta Màgic al teu aire consisteix en el lloguer de les instal·lacions del Planeta Màgic de Sant Cugat en exclusivitat. Durant 3 hores, es pot gaudir de tots els equipaments d’inflables, piscines de pilotes, tobogans, llits elàstics etc etc, i muntar la festa al vostre aire. Disposeu de nevera, congelador, forn i microones. Si voleu, el dia abans podeu portar les begudes etc.

Durant tota la festa hi haurà una persona de Planeta Màgic present per a operar les instal·lacions. També hi ha l’opció de contractar monitores per a cuidar els nens durant les 3 hores de la festa (30€/monitora).

Abans de marxar, s’ha de deixar tot recollit i net. S’ha de netejar les taules i escombrar la terra de la zona dels berenars. El local s’ha de deixar tal com estava al principi. Hi ha l’opció de que la neteja la fem nosaltres (30€).

Degut al situació actual del Covid-19, nosaltres farem una desinfecció completa del local desprès de la festa.

Està prohibit llençar confeti (per exemple en una pinyata), menjar fora del recinte dels berenars, entrar amb animals de companyia, bicicletes, patinets o pilotes de futbol. 

Es obligat portar mitjons.

Preu:
250€ fins a 40 nens (limitació degut al Covid-19)

Al moment de fer la reserva s’ha de abonar una paga i senyal de 50€ la resta s’abonarà al començar la festa.

 

Open chat
T'ajudem?