Festa al teu aire adults

La festa Planeta Màgic al teu aire consisteix en el lloguer de les instal·lacions del Planeta Màgic de Sant Cugat en exclusivitat. Durant 3 hores (22-01h) es pot gaudir de tots els equipaments d’inflables, piscines de pilotes, tobogans, llits elàstics etc etc, i muntar la festa al vostre aire. Disposeu de nevera, congelador, forn i microones. Si voleu, el dia abans podeu portar les begudes etc.

Durant tota la festa hi haurà una persona de Planeta Màgic present per a operar les instal·lacions. També hi ha l’opció de contractar monitores per a cuidar els nens durant les 3 hores de la festa (30€/monitora).

Abans de marxar, s’ha de deixar tot recollit i net. S’ha de netejar les taules i escombrar la terra de la zona dels berenars. El local s’ha de deixar tal com estava al principi. Hi ha l’opció de que la neteja la fem nosaltres (30€).

Està prohibit llençar confeti (per exemple en una pinyata), menjar fora del recinte dels berenars, entrar amb animals de companyia, bicicletes, patinets o pilotes de futbol. Es obligat portar mitjons.

Preu:  350€ fins a 45 persones.
Al moment de fer la reserva s’ha de abonar una paga i senyal de 100€, la resta s’abonarà al començar la festa.

Open chat
T'ajudem?